I LOVE MY CITY

img_8581

I love this city and I love the summer here. Aldo I’ve been living here in Stockholm for so long I still don’t know all the places wich is kind of very cool that I can explore more. This city is developing every day and those balconies are so cute!
—————————————————————————————————————————- Jag älskar den här staden och sommaren här. Trots att jag har bott här så länge kan jag fortfarande inte alla ställen vilket är ganska coolt för då kan jag utforska mer. Den här staden utvecklas varje dag och dessa balkonger är så söta.

Advertisement

Author: Raluca VF

Model loving fashion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: